Skip to main content

Lysol Desinfiointispray Fresh Linen

Lysol desinfiointispray Fresh Linen

Lysol-DisinfectingSpray-FreshLinen-400ml-640x640.png

Lysol desinfiointispray auttaa suojelemaan sinua ja perhettäsi, sillä se tappaa 99,9 % bakteereista ja viruksista, mm. COVID-19-viruksen*. Nopea, helppo ja tehokas: Lysol toimii tehokkaasti bakteereihin ja viruksiin heti ensimmäisestä kontaktista alkaen.

• Tappamalla bakteereita tuote neutraloi hajuja sekä jättää jälkeensä raikkaan puhtaiden lakanoiden tuoksun. 

• Lysol Desinfiointispray sopii sadoille erilaisille pinnoille. Se sopii koville pinnoille, kuten ovenkahvoille, keittiön tasoille, roska-astioille, pesualtaille sekä wc-tiloihin, mutta myös pehmeille pinnoille, kuten sohville, kengille sekä kengänpohjille.

*Tappaa 99,9 % bakteereista, esim. kolibakteerin, sekä viruksista, esim. influenssa- (H1N1) ja SARS-Cov-2-viruksen (COVID-19).

Ravista huolellisesti. Pidä purkkia 15–20 cm:n päässä esipuhdistetusta pinnasta ja suihkuta ainetta, kunnes pinta on sumun peitossa. Kun käytät tuotetta pehmeälle pinnalle, älä suihkuta kangasta märäksi. Anna kuivua. Ei tarvitse pyyhkiä. Eri pinnat voivat käyttäytyä eri lailla. Kokeile tuotteen soveltuvuutta aina huomaamattomaan kohtaan ennen käyttöä. Älä käytä nahalle, kiillotetulle puulle, maalatulle pinnalle äläkä akryylimuovipinnalle. Ei henkilökohtaisen hygienian hoitoon. Käyttökohteet: Wc-tilat, roska-astiat, keittiön allas, ovenkahvat, kylpyhuoneen kaakelit, suihkukaapin pohja, sohvat, pehmeät pinnat ja verhoilut, auton istuimet, lemmikkien pedit**.

 

**Ohjeiden mukaisesti käytettynä.

pr. 100g Nestettä - 58g ethanolia, - 0,1g ADBAS, desinfiointiaineet, hajustetta.

Erittäin helposti syttyvä aerosoli. Painepakkaus. Voi revetä kuumennettaessa. Ärsyttää voimakkaasti silmiä. Pese käsissä huolellisesti käsittelyn jälkeen. Käytä silmiensuojainta. Säilytettävä lasten ja lemmikkien ulottumattomissa. Jos tarvitaan lääkinnällistä apua, näytä pakkaus tai varoitusetiketti. JOS KEMIKAALIA JOUTUU SILMIIN: Huuhdo huolellisesti vedellä usean minuutin ajan. Poista piilolinssit, jos sen voi tehdä helposti. Jatka huuhtomista. VAROITUS: Käyttö vain ohjeen mukaan. Suojaa auringonvalolta. Ei saa altistaa yli 50 °C lämpötiloille. Ei saa puhkaista tai polttaa edes tyhjänä. Suojaa lämmöltä/kipinöiltä/avotulelta/kuumilta pinnoilta. – Tupakointi kielletty. Hävitä sisältö/pakkaus hyväksytyssä jätteenkäsittelylaitoksessa