Skip to main content

Lysol Desinfioiva keittiöpuhdistaja

Lysol desinfioiva keittiöpuhdistaja

Lysol-KitchenCleaner-GreenApple_Spray-500ml-640x640.png

Lysol desinfioiva keittiöpuhdistaja tappaa 99,9 % bakteereista ja tietyistä viruksista, myös COVID-19-viruksen, joten se auttaa ehkäisemään tautien leviämistä*. Lisäksi se poistaa tehokkaasti rasvaa ja kuivuneita ruokatahroja, mutta ei sisällä valkaisevia tai värjääviä aineita.

Keittiö on yksi kodin käytetyimmistä huoneista. Pintoihin kertyy ruokajäämiä, rasvaa ja muuta likaa, mikä tekee siitä erittäin suositun kasvupaikan bakteereille. 

Lysol Desinfioiva keittiöpuhdistaja sopii monelle alueelle, esim. keittiön pinnoille, lattioille, rasvaisille helloille sekä roska-astioille. Se jättää jälkeensä raikkaan omenan tuoksun.

*Tappaa 99,9 % bakteereista, esim. kolibakteerin, sekä viruksista, esim. influenssa- (H1N1) ja SARS-Cov-2-viruksen (COVID-19).

Testaa aina huomaamattomaan alueeseen ennen käyttöä. Ensimmäisellä käyttökerralla voit joutua painamaan liipaisinta useita kertoja, ennen kuin suuttimesta tulee nestettä. Käännä suutin auki. Pidä pullo pystyasennossa noin 20–25 cm:n päästä käsiteltävästä pinnasta. Yleiseen puhdistamiseen: Anna vaikuttaa haluamasi ajan ja sen jälkeen pyyhi ja huuhtele pinta. Desinfiointiin: Esipuhdista pinta ennen tuotteen käyttämistä. Suihkuta 2-3 kertaa ja pyyhi 20 cm x 20 cm:n kokoiselle kohdealueelle. Anna tuotteen vaikuttaa vähintään 5 minuuttia ja sen jälkeen pyyhi ja huuhtele pois.

pr. 100g Nestettä - 0,109g Bentsalkoniumkloridi. Desinfiointiaine, < 5% ionittomia tensidejä, hajustetta, hexyl cinnamal

Säilytä lasten ulottumattomissa. Jos tarvitaan lääkinnällistä apua, näytä pakkaus tai varoitusetiketti. Lue merkinnät ennen käyttöä. Toimita täysin tyhjä pakkaus pakkausten keräyspisteeseen.