Skip to main content

Lysol Desinfioiva kylpyhuonepuhdistaja

Lysol desinfioiva kylpyhuonepuhdistaja

Lysol-BathroomCleaner-OceanFresh_Spray-500ml-640x640.png

Lysol desinfioiva kylpyhuonepuhdistaja tappaa 99,9 % bakteereista ja tietyistä viruksista, myös COVID-19-viruksen, joten se auttaa ehkäisemään tautien leviämistä*. Lisäksi se poistaa tehokkaasti pinttynyttä likaa ja tahroja mutta ei sisällä valkaisevia tai värjääviä aineita. 

Kylpyhuone on yksi kodin käytetyimmistä huoneista. Lisäksi kosteus tekee siitä erittäin suositun kasvupaikan bakteereille. Lysol Desinfioiva kylpyhuonepuhdistaja sopii useimmille kylpyhuoneen pinnoille, kuten pesualtaille, wc-istuimille, kylpyammeille ja suihkun seinille. Se jättää jälkeensä raikkaan merellisen tuoksun.**

*Tappaa 99,9 % bakteereista, esim. kolibakteerin, sekä viruksista, esim. influenssa- (H1N1) ja SARS-Cov-2-viruksen (COVID-19).

**Ei sovi marmorille tai graniitille.

Testaa aina huomaamattomaan alueeseen ennen käyttöä. Ensimmäisellä käyttökerralla voit joutua painamaan liipaisinta useita kertoja, ennen kuin suuttimesta tulee nestettä. Käännä suutin auki. Pidä pullo pystyasennossa noin 20–25 cm:n päästä käsiteltävästä pinnasta. Yleiseen puhdistamiseen: Anna vaikuttaa haluamasi ajan ja sen jälkeen pyyhi ja huuhtele pinta. Desinfiointiin: Esipuhdista pinta ennen tuotteen käyttämistä. Suihkuta 2-3 kertaa ja pyyhi 20 cm x 20 cm:n kokoiselle kohdealueelle. Anna tuotteen vaikuttaa vähintään 5 minuuttia ja sen jälkeen pyyhi ja huuhtele pois.

pr. 100g Nestettä - 0,109g Bentsalkoniumkloridi. Desinfiointiaine, < 5% ionittomia tensidejä, hajustetta

Säilytä lasten ulottumattomissa. Jos tarvitaan lääkinnällistä apua, näytä pakkaus tai varoitusetiketti. Lue merkinnät ennen käyttöä. Toimita täysin tyhjä pakkaus pakkausten keräyspisteeseen.