Skip to main content

Missiomme

Missiomme

Perheesi terveys on tärkeä sinulle ja myös meille. Lysol® haluaa luoda taudinaiheuttajilta suojatun maailman – missionamme on ”infektioketjun katkaiseminen”. Valistamme, ettei perheissä pelkästään siivottaisi vaan suojattaisiin desinfioimalla (#DisinfectToProtect), koska olemme sitoutuneet auttamaan perheitä pitämään rakkaansa terveinä. Levitämme sanomaa, että terveelliset tavat johtavat onnellisempaan elämään.

 

  • Lysol on jo yli sadan vuoden ajan suojannut perheitä tauteja aiheuttavilta mikrobeilta kaikkialla maailmassa. 
  • Mielestämme mikään ei ole tärkeämpää kuin se, että pidämme meille tärkeät ihmiset turvassa ja terveinä.
  • Lysolille – samoin kuin lasten vanhemmillekin – suojeleminen on intuitiivinen välittämisen muoto: tinkimätön yhdistelmä voimaa ja tunnetta.

Toimintamme motiivi

Lysol suhtautuu perheesi terveyden turvaamiseen intohimolla. Pyrimme aloitteidemme kautta luomaan maailmaa, jossa jokainen olisi turvassa tauteja aiheuttavilta mikrobeilta.

 

Lattia, jolla lapsesi ryömii, hänen lelunsa ja pinnat, joihin hän koskee – Lysol auttaa sinua puhdistamaan ja desinfioimaan (#CleanAndDisinfect) kotisi jokaisen nurkan ja pinnan ja varmistamaan, että niihin on turvallista koskea (#SafeToTouch), jotta rakkaasi olisivat aina turvassa. Koska se, mikä on tärkeää sinulle, on tärkeää myös meille.

 

Koko Lysol-brändin tarkoituksena on auttaa sinulle tärkeitä ihmisiä välttämään tauteja. 

 

Tämän tarkoituksen toteuttamiseksi noudatamme kolmea keskeistä arvoa: ​

Tieteen edistäminen

Olemme sitoutuneet rakentamaan terveellisempää maailmaa, jonka tiede mahdollistaa. Työmme ei lopu ennen kuin jokainen on turvassa tauteja aiheuttavilta mikrobeilta.

Yhteisöjen hyvinvointi

Kun yhteisöt voivat hyvin, me kaikki voimme hyvin. Ja kun ei tarvitse murehtia mikrobeista tai taudeista, voimme keskittyä fyysiseen ja emotionaaliseen hyvinvointiin.

Tinkimättömyys

Periaatteista kiinni pitäminen on ehdottoman tärkeää. Siksi toimintalupauksemme perustuu aina tieteelliseen näyttöön.