Skip to main content

Pintojen huolto | Lysol Suomi

Lysol desinfioiva yleispuhdistaja

Lysol-Lemon-Breeze-600x600.png

Lysol desinfioiva yleispuhdistaja tappaa 99,9 % bakteereista ja tietyistä viruksista, myös COVID-19-viruksen, joten se auttaa ehkäisemään tautien leviämistä*. Lisäksi se poistaa tehokkaasti pinttynyttä likaa ja tahroja mutta ei sisällä valkaisevia tai värjääviä aineita. 

• Olohuone, keittiö ja kylpyhuone ovat paikkoja, joita käytetään paljon, joten bakteerien ja virusten on helppo elää niiden pinnoilla. 

• Lysol Desinfioiva yleispuhdistaja sopii useimmille kodin pinnoille. Se jättää jälkeensä raikkaan sitruunaisen tuoksun.

• Desinfioiva yleispuhdistaja sopii keittiön ja kylpyhuoneen pinnoille, mutta myös muunlaisille kohteille, kuten ovenkahvoille sekä roska-astioille. 

• Se tuhoaa myös allergeeneja, kuten pölyhiukkasia, siitepölyä sekä lemmikkien karvoja.

*Tappaa 99,9 % bakteereista, esim. kolibakteerin, sekä viruksista, esim. influenssa- (H1N1) ja SARS-Cov-2-viruksen (COVID-19).

Testaa aina huomaamattomaan alueeseen ennen käyttöä. Ensimmäisellä käyttökerralla voit joutua painamaan liipaisinta useita kertoja, ennen kuin suuttimesta tulee nestettä. Käännä suutin auki. Pidä pullo pystyasennossa noin 20–25 cm:n päästä käsiteltävästä pinnasta. Yleiseen puhdistamiseen: Anna vaikuttaa haluamasi ajan ja sen jälkeen pyyhi ja huuhtele pinta. Desinfiointiin: Esipuhdista pinta ennen tuotteen käyttämistä. Suihkuta 2-3 kertaa ja pyyhi 20 cm x 20 cm:n kokoiselle kohdealueelle. Anna tuotteen vaikuttaa vähintään 5 minuuttia ja sen jälkeen pyyhi ja huuhtele pois.

pr. 100g Nestettä - 0,109g Bentsalkoniumkloridi. Desinfiointiaine, < 5% ionittomia tensidejä, hajustetta, Limonene.

Säilytä lasten ulottumattomissa. Jos tarvitaan lääkinnällistä apua, näytä pakkaus tai varoitusetiketti. Lue merkinnät ennen käyttöä. Toimita täysin tyhjä pakkaus pakkausten keräyspisteeseen.