Skip to main content

Lysol Pyykin desinfiointiaine

Lysol Pyykin desinfiointiaine

Lysol-LaundryDisinfectant-FreshLinen-720m-640x640.png

Kun pyykkiä pestään alhaisissa lämpötiloissa, bakteerit ja virukset saattavat henkiin ja siirtyä muihin vaatteisiin. Lisää koneeseen Lysol Pyykin desinfiointiainetta, joka auttaa suojelemaan sinua ja perhettäsi, sillä se tappaa 99,9 % bakteereista ja viruksista, myös COVID-19-viruksen*. Suojele desinfioimalla!** 

• Tehoaa jopa 20 °C:ssa

• Neutraloi hajuja tappamalla hajuja aiheuttavia bakteereja

• Hellävarainen kankaille, sekä valkoisille että värillisille

• Ei sisällä valkaisuainetta

• Dermatologisesti testattu

Sopii erityisesti urheiluvaatteille, alusvaatteille, lastenvaatteille, liinavaatteille sekä hienopyykille. Noudata tekstiilien pesuohjeita.

*Tappaa 99,9 % bakteereista, esim. kolibakteerin, sekä viruksista, esim. influenssa- (H1N1) ja SARS-Cov-2-viruksen (COVID-19).

**Käytä kohtuudella ja noudata käyttöohjetta.

Bakteerien (99,9 %) tappaminen:

Lisää 2 korkillista (120 ml) pesukoneen huuhteluainelokeroon pesuaineen lisäksi. Liottaminen: lisää 1 korkillinen (60 ml) 2,5 litraan vettä (20 °C) ja liota 10 minuuttia.

Virusten tappaminen: Liottaminen: lisää 1 korkillinen (60 ml) 2,5 litraan vettä ja liota 15 minuuttia.

pr. 100g Nestettä – 1,44g Dialkyl Dimethyl Ammonium Chlorid (DDAC (C8-10)) & 0,96g alkyl (C12-18) Dimethyl Benzyl Ammonium Chlorid (ADBAC (C12-18)), desinfiointiaine, <5% ionittomia tensidejä, hajustetta, Butyl Phenyl Methyl Propional, Hexyl Cinnamal, Citronellol. 

Sisältää DDAC(C8-10)/ADBAC (C12-1). Vaurioittaa vakavasti silmiä. Voi aiheuttaa allergisen ihoreaktion. Haitallista vesieliöille, pitkäaikaisia haittavaikutuksia. Säilytettävä lasten ulottumattomissa. Jos tarvitaan lääkinnällistä apua, näytä pakkaus tai varoitusetiketti. JOS KEMIKAALIA JOUTUU SILMIIN: Huuhdo huolellisesti vedellä usean minuutin ajan. Poista mahdolliset piilolinssit, jos sen voi tehdä helposti. Jatka huuhtomista. Ota välittömästi yhteys MYRKYTYSTIETOKESKUKSEEN/ lääkäriin. JOS KEMIKAALIA JOUTUU IHOLLE: Pese runsaalla vedellä. Jos ilmenee ihoärsytystä tai ihottumaa: Hakeudu lääkäriin.
 

Saatavilla: 720ml & 1.2l